Elevi de la Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru” premiați

Universitatea Titu Maiorescu București – Facultatea De Drept Și Științe Economice Târgu Jiu premiază elevii implicați ai Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru”

De Crăciun și în fiecare zi din an, amintește-ți să fii mai bun! Acesta a fost și mesajul Proiectului Educațional inițiat de Universitatea Titu Maiorescu București – Facultatea de Drept și Științe Economice Târgu Jiu, care alături de Domina Imobiliare și de Gradinita Priki’n Dell au ales să premieze perseverența și implicarea a 33 de elevi ai CT GGM.

O suită de momente calde, în care s-a povestit despre rolul educației în formarea profesioniștilor de mâine, despre cum putem ajuta tinerii să creadă în dezvoltarea personală și în meritocrație.

Cuvântul cheie al întâlnirii a fost IMPLICARE. Elevii au înțeles că IMPLICAREA aduce cu sine mai mult decat dovada. Aduce sufletul si ratiunea impreuna la masa de lucru. In plus, implicarea aduce vointa din rafturile prafuite ale indiferentei. Implicarea este VOINTA. Cu cat esti mai implicat in rezolvarea unor situatii din munca ta, din comunitatea ta, din ceea ce faci, cu atat te vezi pe tine in fiecare din rezultatele muncii tale.

Mesajul transmis elevilor a fost unul foarte motivant:

”Viitorul nu este despre competitia celor care detin mai multe cunostinte ci despre competitia celor creativi, a celor inzestrati cu mai multa imaginatie, a celor dispusi sa invete permanent si a celor care isi exerseaza gandirea autonoma” (Jack Ma)