Educație pentru curățenie

În data de 19 și 20 iulie a.c., S.C. Polaris M Holding S.R.L., împreună cu Primăria Municipiului Târgu Jiu au organizat o campanie în zona Nuci – Șușita, precum și la ieșirea din oraș spre comuna Lelești , campanie adresată tărgujienilor aflați la picnic în aceste zone.
Au fost împărțiți saci menajeri (aproximativ 100) și-n același timp li s-a spus oamenilor ca, la sfârșitul zilei, când vor pleca spre casă, să pună resturile menajere în acești saci, după care să-i depoziteze în eurcontainerele de 1,1 mc amplasate în zonă, eurocontainere ce vor fi ridicate de către firma de salubrizare la sfârșitul fiecărei zi de picnic.
Tot în cadrul acestei campanii. li s-a adus la cunoștiință târgujienilor că jarul pe care îl folosesc la grătar să fie stins înainte de a fi aruncat în eurocontainerele de 1,1 mc pentru a nu se produce evenimente neplăcute.
Astfel de acțiuni vor mai avea loc pe parcursul verii, obiectivul nostru cât și al Primăriei Muncipiului Târgu Jiu fiind acela ca în zonele de picnic să fie tot timpul curat, iar cei care merg în aceste zone să fie conștienți de faptul că mediul în care trăim poate fi mai bun și cu ajutorul lor deoarece locul deșeurilor nu este pe câmp, locul lor fiind în eurocontainere.