Echipa a doua a Pandurilor se bate la promovarea în Liga II-a

După ce a antrenat prima echipă a Pandurilor în divizia B, Gabi Zahiu speră să promoveze cu a doua
După ce a antrenat prima echipă a Pandurilor în divizia B, Gabi Zahiu speră să promoveze cu a doua

Dacă prima etapă a seriilor IV şi V din Liga III nu a fost prea favorabilă gorjenilor, etapa de la sfârşitul săptămânii trecute a însemnat patru victorii şi o înfrângere din cinci meciuri. Partea leului şi-au tăiat-o din nou Pandurii mici care au două victorii şi un golaveraj excelent, fără gol primit. Echipa lui Vancea şi Zahiu s-ar putea bate la promovare unde gorjul simte nevoia unei reprezentante.Panduriştii sunt în seria a V-a şi pot să-şi îndeplinească obiectivul, acela de a promova în Liga II. Va avea de înfruntat rezistenţa bănăţenilor care au mai mule echipe darn u şi loturi şi capacităţi financiare deosebite. În etapa a doua, Pandurii  s-au impus cu 4-0 în faţa unei echipe cu rezonanţe din celelalte vremuri, Muncitorul Reşiţa, succes care a dus trupa lui Robert Vancea pe primul loc în serie. Trimis de la echipa mare să aibă meciuri în picioare, Mugurel Dedu a reuşit o dublă în acest meci. Tot pe lista marcatorilor şi-a mai trecut numele şi atacantul Vlăduţi, care a ajuns la trei goluri marcate în două etape, dar şi Fărcăşanu care a punctat în ultimul minut de joc.
În urma acestui rezultat, Pandurii II s-a instalat pe primul loc în serie, graţie golaverajului de 7-0 făcut după aceste două meciuri. Pe locul secund se află Marmosim Simeria, echipă care a învins cu 3-2 chiar pe Jiul Rovinari, cealaltă reprezentantă a noastră în serie.
În Seria a IV-a, Minerul Motru a făcut spectacol acasă contra echipei Triumf Bârca, scor 4-2, în timp ce Minerul Mătăsari s-a impus greu cu 1-0 în faţa celor de la Juventus Bascov.  Şi Ralbex a reuşit prima victorie în Liga a III-a, scor 3-1 în faţa lui Girom Albota.

Rezultate şi autorii golurilor
Minerul Motru – Triumf Bârca 4-2 (Moraru 20, 31, 49, Sârbu (42) / Şoo 56 – autogol, A. Luţă 63)
Ralbex Turcineşti – Girom Albota 3-1 (Tiron 40, Tarhat 45, Meliţă 73 / Cârstea 92)
Pandurii II Târgu Jiu – Muncitorul Reşiţa 4-0 (Dedu 18, 75, Vlăduţi 44, Fărcăşanu 89)
Minerul Mătăsari – Juventus Bascov 1-0 (Clipici 47)
Marmosim Simeria – Jiul Rovinari 3-2 (Goronea 7, Roiu 15, D. Dăscălescu 72 / R. Rădoi 18, Şoşoi 55).