Energia începe la sfârşitul săptămânii

Handbaliştii gorjeni au reuşit o performanţă greu de egalat în alte sezoane, a câştigat nouă meciuri din cele zece de pregătire. La sfârşitul săptămânii trecute, în două meciuri, gorjenii s-au distrat cu Dinamo Bucureşti, altădată o echipă de valoare.

Handbaliştii lui Vasile Stânga sunt gata de noul sezon de vreme ce au suferit o singură înfrângere în meciurile de pregătire, aceea cu Steaua Bucureşti. Energia s-a impus în cele două partide disputate vineri şi sâmbătă  în faţa celor de la Dinamo, trupa lui Vasile Stângă fiind net superioară tinerei echipe bucureştene, cu mulţi juniori rintre titulari. În primul joc, cel disputat vineri, Energia a dispus de Dinamo cu scorul de 42-25, iar sâmbătă a învins cu 36-24.
Gorjenii nu au avut probleme deşi nu i-au putut  folosi pe Kukrika şi Mazilu, ambii accidentaţi, dar şi pe Humberto, absent. După spusele lui, Vasile Stângă a încercat să pună la punct faza a doua şi contraatacul în cele două meciuri cu bucureştenii.  Kukrika abia şi-a scos atela gipsată în care i-a fost prins piciorul după accidentarea suferită la Cupa Steaua, iar antrenorul se teme de posibilitatea ca el să nu fie apt la meciul din prima etapă, care ar putea aduce probleme pentru gorjeni: “Deşi nu ar trebui să fie aşa, echipa se bazează foarte mult pe jocul lui Kukrika. Este o piesă de bază, cum a fost Coelho anul trecut, cu menţiunea că el este peste Coelho. Leagă jocul, joacă şi pentru ceilalţi, este bun apărător, este o piesă care lipseşte în acest moment. Va fi foarte greu în campionat fără el. Sper să o scoatem la capăt aşa cum suntem. Păiuş să-şi revină pe linia normală, păcat de Criciotoiu pentru că nu e copt la calităţile lui. Trebuie lucrat mult de tot cu el.”

One Comment on “Energia începe la sfârşitul săptămânii”

Comments are closed.