După o investiție de 10 milioane de lei, McDonald’s deschide restaurantul din Târgu Jiu

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, își extinde rețeaua națională prin deschiderea restaurantului cu numărul 95 la Târgu Jiu. Noua locație a fost foarte așteptată de locuitorii orașului, fiind primul restaurant McDonald’s din județul Gorj. Acum, târgujenii se vor putea bucura de produsele din meniul McDonald’s atât în restaurant, cât și prin serviciul Delivery sau pe linia Drive-Thru.

„Ne bucurăm să inaugurăm cel de-al 95-lea restaurant McDonald’s în România în mijlocul unei noi comunități, căreia ne alăturăm astăzi în premieră, și suntem recunoscători pentru primirea călduroasă de care am avut parte la Târgu Jiu. Este un restaurant modern, digitalizat, unde toți cei care ne vor trece pragul vor fi întâmpinați cu produse și servicii la cele mai înalte standarde, cât și cu acele momente speciale, așa cum McDonald’s a obișnuit clienții săi de-a lungul timpului. În același timp, ne bucurăm să putem susține comunitatea locală, prin crearea a 70 de locuri de muncă, cu ocazia deschiderii”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Restaurantul McDonald’s s-a deschis pe Strada Termocentralei

Restaurantul McDonald’s se află pe Strada Termocentralei nr. 17, în apropierea centrului comercial Shopping City din Târgu Jiu. Noua locație dispune de o capacitate de 95 locuri în interior și de o terasă generoasă cu 96 de locuri. Pentru o experiență completă, restaurantul beneficiază și de o zonă destinată cafenelei McCafé, unde clienții pot savura o gamă variată de cafele și deserturi. Astfel, iubitorii de cafea și preparate dulci se pot bucura și de produsele lor favorite în noul restaurant.

Investiție de peste 10 milioane de lei

Suma totală a investițiilor se ridică la peste 10 milioane de lei, restaurantul fiind prevăzut cu un design modern și fiind dotat cu cele mai noi facilități și tehnologii, inclusiv ecrane digitale pentru prezentarea interactivă a produselor și ofertelor. 

Astfel, datorită kioskurilor digitale din restaurant, clienții pot comanda cu ușurință produsele preferate, reducând timpul de așteptare în restaurant, și pot plăti cu cardul bancar. De asemenea, aceștia pot scana codul QR disponibil în secțiunea MyM Rewards din aplicația de mobil McDonald’s, pentru a aduna puncte de loialitate, care ulterior pot fi transformate în produse și meniuri din partea casei.

McDonald’s își continuă expansiunea și se implică în comunitate

McDonald’s își continuă misiunea de a se dezvolta continuu și de a se extinde către noi comunități, în linie cu strategia sa de expansiune şi dezvoltare. Astfel, lanțul de restaurante vizează deschiderea de noi restaurante la nivel național în perioada următoare, extinderea serviciului McDelivery, dar și digitalizarea restaurantelor existente.

În plus, fiecare nouă deschidere creează oportunități de angajare în comunitățile locale. Spre exemplu, pentru restaurantul din Târgu Jiu au fost create 70 de noi locuri de muncă.

Protejarea mediului înconjurător și inovația în materie de sustenabilitate sunt de asemenea importante pentru McDonald’s. Noul restaurant deschis în Târgu Jiu dispune de un mecanism de colectare selectivă a deșeurilor, iar în parcarea restaurantului a fost amplasată o stație de încărcare pentru mașini electrice.  

Dacă încă nu ai vizitat restaurantul, pentru a avea parte de experiența McDonald’s, o poți face de luni până duminică, între orele 07:00-24:00 și non-stop la McDrive.