Drama Prințesei Kate: Confruntarea cu un diagnostic cumplit!

După o perioadă de absență notabilă, Kate Middleton revine în atenția publicului cu o veste îngrijorătoare. Soția Prințului William a fost diagnosticată cu o formă de cancer, acesta fiind motivul din spatele lipsei sale din sfera publică în ultima perioadă.

Casa Regală a Marii Britanii a fost lovită de vești sumbre, iar Kate a hotărât să împărtășească cu sinceritate momentele dificile prin care trece. Despre starea sa de sănătate a vorbit recent, dezvăluind că a suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră în ianuarie, moment în care medicii au descoperit prezența acestei boli cumplite. Cu toate acestea, Prințesa de Wales rămâne puternică și se află în prezent în tratament, urmând un protocol de chimioterapie.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la acea vreme, se credea că starea mea nu este canceroasă. Operația a avut succes. Cu toate acestea, testele după operație au constatat că și cancerul este prezent.

Prin urmare, echipa mea medicală a sfătuit că ar trebui să urmez un curs de chimioterapie preventivă și acum sunt în stadiile incipiente ale acelui tratament” a declarat Kate.

Prințesa de Wales a mărturisit că a trecut printr-un proces dificil de acceptare a diagnosticului și de înțelegere a transformărilor prin care va trece corpul său. Aceasta este o parte din explicația pentru absența sa îndelungată. În plus, Kate Middleton a menționat că a avut nevoie de timp pentru a găsi modalități adecvate de a explica copiilor situația delicată prin care trece.

„După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine”, a mai spus Kate Middleton.