Două firme de maxi-taxi concurente se ceartă pe traseu

E cunoscut faptul că transportul în comun este o pâine bună de mâncat pentru multe firme private, care se bat pe licenţele de traseu mai ceva ca la box. Ceea ce povesteşte, însă, o femeie care conduce unul dintre microbuzele firmei sale pe traseul Târgu Jiu Berleşti întrece orice imaginaţie. Ai zice că eşti în mijlocul mafiei italiene, în nici un caz în România zilelor noastre.

Pasagerii microbuzului au văzut moartea cu ochii,  când acesta a fost lovit frontal de maşina concurenţei
Pasagerii microbuzului au văzut moartea cu ochii, când acesta a fost lovit frontal de maşina concurenţei

Camelia Zorlescu Lihu şi soţul său Titu, patronii firmei SC ZORLIHU SRL, au câştigat licenţa de traseu pe ruta Târgu Jiu – Berleşti, care se suprapune cu cea a firmel AUTO TEHNIC din Piteşti pe ruta Târgu Jiu – Târgu Cărbuneşti. Cei doi soţi spun că sunt terorizaţi de cei de la firma concurentă, pe motiv că clienţii preferă maşinile lor, având costul biletului 3 lei de la Târgu Jiu la Cărbuneşti, spre deosebire de AUTO TEHNIC,  ce are tariful de 4 lei.
Camelia Zorlescu ne-a declarat că a fost bătută, ameninţată, i-a fost tamponată maşina intenţionat, dar poliţia nu ia măsuri: „Maşina mea a fost lovită de două ori, am fost bătută de faţă cu călătorii, sunt urmărită permanent, am fost ameninţată cu moartea, dar nimeni nu ia măsuri, deşi am făcut plângeri, am dus martori, am sunat la 112. Degeaba…”
Deşi există destule probe care să dovedească faptul că faptele s-au produs, până acum nu s-a luat nici o măsură, după cum declară femeia, care să ducă la stoparea violenţelor.
Singurul pe care am reuşit să-l contactăm dintre cei acuzaţi este Constantin Furică Bruno, din Mioveni- Argeş, şoferul acuzat că ar fi lovit a doua oară maşina soţilor Zorlescu Lihu, dar acesta spune că a fost un simplu accident: „Eu sunt din Argeş, nu ştiu ce se întâmplă acolo. A fost un simplu accident, care s-a produs din cauza oboselii.”
Ion Topor, din Târgu Cărbuneşti, care e acuzat că a lovit prima dată maşina celor doi soţi şi că ar fi bătut-o pe femeie nu a putut fi, încă, contactat. Nici patronul firmei, Gheorghe Oprea, supranumit Bebe Roată în domeniul transportului de persoane, care e acuzat de ameninţări…

One Comment on “Două firme de maxi-taxi concurente se ceartă pe traseu”

  1. Lasa ca nici ei nu-si vad de treaba lor. Sa nu mai parcheze in statiile lor ca sa le sufle clientii. Nici nu stiti ce smechera e doamna, zice ca pleaca in 5 min. ca sa te faca sa te sui la ea in masina, iti tie bilet si pleaca cand umple masina, chiar si dupa 40 min.Daca nu o bateau soferii rivali, pana la urma o bateau calatorii si cred ca era mai rau pentru ea

Comments are closed.