Doi ani de Gorj Tv

Au trecut doi ani de când pe piaţa media a Gorjului apărea postul de televiziune GORJ TV, ajuns în prezent cu raza de recepţie cea mai mare. În câteva zile acesta va putea fi recepţionat şi în zona Motru. GORJ TV este postul cu cea mai mare durată de emisie dintre posturile locale şi beneficiază de prezenţa unor ziarişti consacraţi.

gorj-tvSărbătoarea Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel este importantă  pentru postul de televiziune Gorj TV deoarece în urmă cu doi ani se lansa în eter. Acest post este rodul colaborării la vârf între cunoscuta şi apreciata ziaristă Roxana Stoian şi făuritorul de studiouri locale de televiziune, Ionel Scăunaşu. Treptat s-a cristalizat o echipă de realizatori de emisiuni apreciate de public, printre aceştia amintind pe Ion Săvulea, Elena Roată, Cornel Şomâcu, Gabriela Gângioveanu, Carla Tănasie-acum la pupitrul ştirilor, Ovidiu Popescu cu emisiuni săptămânale dar şi Nicoleta Mocioi şi Daniela Capşa cu emisiuni zilnice. Au făcut parte dintre realizatorii GORJ TV pentru perioade mai scurte sau mai lungi de timp Doru Strâmbulescu, Aura Stoenescu, Cristi Constantinescu, Adriana Perşa ş.a.
Gorj Tv este la acest moment studioul local cu cea mai rapidă extindere la nivel de judeţ, fiind recepţionat în circa două treimi dintre localităţile judeţului.  Cu  ocazia aniversării a doi ani, cei care vor să facă parte din echipa Gorj Tv pentru o zi, au această şansă. Începând cu 29 iunie şi până la sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul “Săptămânii Porţilor Deschise”, la sediul televiziunii sunt aşteptaţi toţi cei care vor să vadă cum e într-o televiziune.  Gorj TV le oferă şansa celor cu talent de a rămâne şi a activa în domeniu. Chiar din prima zi a “Porţilor Deschise” la sediul televiziunii Gorj Tv de la Casa de Cultură a Sindicatelor de la Târgu-Jiu, tinerii curioşi nu au întârziat să apară. Astfel curiozitatea le-a fost răsplătită, iar două tinere, Ioana Gomoi şi Ionela Munteanu,  au avut parte de o zi plină în echipa ştirilor. Echipa Gorj TV îşi aşteaptă în continuare telespectatorii fideli până la sfârşitul săptămânii, pentru a asista şi a lua parte la munca depusă de ei pentru gorjeni.
Nu ne rămâne decât să le urăm colegilor noştri mulţi ani înainte în slujba gorjenilor şi emisiuni cât mai inspirate!

4 Comments on “Doi ani de Gorj Tv”

 1. Deci comentariile care nu convin sunt sterse.
  Ce nu a convenit marelui Mantog sa fie facuta publica relatia lui de mare amor cu Roxana?
  De ce oare isi neaga faptele?
  De ce incearca sa pozeze in corectii lumii cand de fapt nu sunt decat o curva si un … individ incapabil sa-si asume faptele.

 2. Apropo,
  as dori sa mi se spuna si mie cine o apreciaza pe Roxana Stoian ca si ziarista, inafara de Mantog … si de lingaii lui Mantog.
  Ce premii a luat fatuta asta? Ce mari fapte de vitejie a facut? Ce recunoastere nationala sau internationala are?

 3. primul dvs comentariu a fost şters pentru că nu avea legătură cu subiectul iar limbajul pe care-l foloseaţi nu era adecvat, asa cum avem dreptul să vă impunem. Perseverenţa cu care continuaţi ne determină să facem acelaşi lucru şi asta nu pentru că ne impune cineva. Urmează, foarte curând, să luăm o hotărâre n ceea ce priveşte acest caz.

 4. Am urmarit emisiunea de la finalul campaniei si am fost foarte dejamagita . Personal ( am o oarecare experitenta in media ) mi-a placut fata cea roscata, avea dictie, era frumoasa, si se vedea ca este si inteligenta , da na…asta e!oricum ii doresc mult succes in viata :)

Comments are closed.