Daruri de la copiii unei grădinițe, pentru medici, asistenți și pacienți

Cadrele medicale și auxiliare, dar și pacienții Secțiilor Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu au primit daruri din partea preșcolarilor de la Grădinița „Samariteanul” din Târgu-Jiu.

Micuții participă la un proiect interjudețean denumit „ȘI EU VREAU SĂ AJUT!”, iar în cadrul acestuia, în fiecare lună, copiii, sprijiniți de cadrele didactice și de părinți, ajută anumite persoane prin rugăciuni și mici atenții care arată apreciere, admirație și respect.

„În luna ianuarie, cadrele didactice au discutat cu cei mici despre miracolul venirii lor pe lume și astfel, preșcolarii au aflat despre personalul medical care sprijină viața și ajută mămicile să aducă pe lume bebelușii. Așa că au decis să își arate recunoștința față de medicii și asistentele medicale din Secțiile Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Astfel, ieri, cadrele medicale au primit vizita reprezentanților Grădiniței „Samariteanul” Târgu-Jiu, care le-au înmânat darurile și felicitările preșcolarilor.” a transmis Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

Rugăciuni pentru personalul medical

„La grădiniță s-au făcut rugăciuni, împreună cu preșcolarii, pentru personalul medical de la Secțiile Neonatologie și Obstretică-Ginecologie. De asemenea, părinții au fost motivați să discute cu copiii despre personalul care i-a îngrjit atunci când aceștia au venit pe lume și toți părinții care au dorit, au scris o scrisoare de apreciere și mulțumire, la care au adăugat poza copilului, și au adresat-o cadrului medical dorit. Am venit la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu și am adus aceste daruri din suflet, scrisorile de apreciere, desenele create de copii, felicitările, le-am dat fiecărui cadru medical și auxiliar de la aceste două secții-din partea grădiniței. Cu toții am contribuit: cadre didactice, părinți și preșcolari. De asemenea, cadrele didactice împreună cu părinții au pregătit și o mică atenție pentru mamele care vor naște în perioada următoare: jucării confecționate manual, deosebite, cu mesaje de mulțumire și pro-viață și felicitări”, a spus profesorul Tabita Botănel, directorul Grădiniței „Samariteanul” din municipiul Târgu-Jiu.