Cu doi invitați la Absolvire

Loading

După noile măsuri de relaxare anunțate de Guvernul României, Primăria Municipiului Târgu Jiu revine la decizia de a permite absolvenților să invite o singură persoană la festivitatea de absolvire organizată pe Stadionul Municipal Târgu Jiu. Astfel, s-a stabilit că vor putea fi invitate două persoane, dar cu respectarea regulilor sanitare în vigoare.

„Noile măsuri de relaxare luate de Guvern și publicate în Monitorul Oficial în urmă cu puțin timp ne permit să mărim numărul celor ce pot participa la aceste evenimente.

Astfel, pentru a ne putea limita la 1000 de participanți, așa cum impune Hotărârea de Guvern, fiecare elev are posibilitatea de a invita câte două persoane.

Dacă va ploua, ceremonia va avea loc în Sala Sporturilor, acolo unde au început deja pregătirile pentru ca totul sa se desfășoare în siguranță și cu respectarea legislației.

Acest complex de evenimente este dedicat în primul rând absolvenților învățământului gimnazial, liceal și postliceal care se vor bucura de o ceremonie specială, dar și de mai multe surprize pregătite de noi.

Ca și anul trecut, este o onoare să-i întâlnesc și să le fiu alături într-un astfel de moment solemn. Îmi va face o deosebită plăcere să îi felicit, să le înmânez diplomele și să le urez succes in viitor.”(Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu)