Contorizarea individuală, soluția anti-răuplatnici

Contorizarea individuală la apă este pe placul tot mai multor târgujieni. Societatea Aparegio Gorj a executat până în acest moment lucrări la aproximativ 206 locuințe din municipiul Târgu Jiu, iar pentru lunile ce urmează alte câteva sute de apartamente sunt în programul de contorizări.

Scoaterea la ușă a contorului duce la tăierea de la apă doar a răuplatnicilor
Scoaterea la ușă a contorului duce la tăierea de la apă doar a răuplatnicilor

Pentru a vedea ce spun administratorii asociațiilor de proprietari, reprezentanții operatorului regional au mers în teren, iar în urma discuțiilor s-a dovedit că acest sistem de contorizare este eficient și util. „Noi suntem foarte mulțumiți de lucrare, s-a lucrat foarte bine nu avem găuri prin casă. Este foarte bine cu contorizarea individuală, de aia am și discutat cu locatarii să solicităm la Aparegio să ne pună la fiecare contoare individuale. Acum cât consumăm atât plătim și nu mai rămânem nici fără apă atunci când alții nu își achită datoriile”, a declarat președintele asociației Nr.127, Maria Pruneș ; „E foarte bine cu apometrele la ușă. La asociația Nr.91 un număr de 20 de familii au cerut să fie contorizate individual. Suntem mulțumiți, apometrele sunt de calitate bună, plus că ni s-a înlocuit și instalația de apă care era foarte veche”, a precizat administratorul Asociației Nr. 91, Gelu Gridan.
Până în prezent au fost executate lucrări la 4 asociații de proprietari (Nr.127,91,175, 158). Asociațiile de proprietari interesate sunt rugate să emită comandă la sediul Aparegio Gorj la care să fie atașată tabelele cu acordul locatarilor.

Biroul de presă APAREGIO