Elevii de la „Magheru”, cei mai buni din ţară

Olimpiada Naţională de Industrie Alimentară, găzduită în acest an de Sibiu, a fost câştigată de două eleve ale Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru”. Maria Mirabela Gordin (locul I) şi Gabriela Nichifor (locul II) au luat medaliile cele mai strălucitoare ale ediţiei din acest an a Olimpiadei de Industrie Alimentară.

Inv 501 IIOlimpiada Naţională de Industrie Alimentară a constat în două probe, una teoretică şi una practică. Rezultatul final a fost obţinut din notele primite la proba scrisă, care a durat trei ore, şi proba teoretică. Aceasta a constat în realizarea unei analize a unui produs alimentar. Ambele câştigătoare sunt eleve la profilul tehnician analize produse alimentare şi doresc să urmeze o facultate în domeniul industriei alimentare.
Profesoara care le pregăteşte pe cele două eleve care au obţinut premiile I şi II la Olimpiada Naţională de Industrie Alimentară de la Sibiu, Carmen Vulpe, a declarat pentru VERTICAL: „Anul acesta gazda noastră a fost Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum“ din Sibiu. Elevele Colegiului Tehnic GENERAL GHEORGHE MAGHERU, pregătite de mine, Maria Mirabela Gordin şi Gabriela Nichifor s-au clasat pe primele două locuri la Olimpiadă, respectiv medaliile de aur şi argint. Câştigătorii au primit premii în bani de la MENCS şi tablete de la un sponsor.”