Compromiterea Justiției

Loading

Cu riscul de a fi înjurat de unii spălați pe creier și de cei plătiți pentru a apăra abuzurile, România are o Justiție coruptă și subordonată politicului. Cei pe care i-ați văzut ieșind în stradă în ultimele luni sunt trimiși la ordin tocmai de ”stăpâni” , ”Statul paralel” , ”rețeaua Soros” sau mai știm noi cum ar trebui să își spună. Justiția a fost acaparată de circa 10 ani de forțele politice care au stat în spatele lui Băsescu-Iohannis și slujește de multe ori interese obscure, uneori în dauna statului român. Prin abuzuri, prin calitatea îndoielnică a oamenilor puși în funcție, mare parte dintre români au realizat uriașa manipulare și votează în general ”contra”. Omul de rând vede corupția, vede abuzul și arbitrariul la fiecare pas și nu crede mesajele Kovesi-Tarcea-Augustin Lazăr și asta nu pentru că se uită la Antena 3, ci doar că trăiesc în România. Poate că nu ne-am închipuit că influența comunismului e atât de mare….

Justiția de tip Macovei, coruptă și subordonată politicului , a primit în ultima perioadă lovituri devastatoare care au compromis bruma de credibilitate pe care o aveau mai-marii Justiției de pe la noi. În momentul când un oficial UE îți dă ordin public ție ca și Guvern să intervii în Justiție și să oprești cercetarea pentru corupție a Laurei Codruței Kovesi, realizezi că nu ai nimic să stea în picioare. Că individul respectiv sau alții ca el, trecuți prin scandaluri de corupție în propriile lor țări, au o astfel de conduită pentru că Justiția în general și cea din România în special nu înseamnă nimic și ei o controlează. Da, nimeni din România nu va îndrăzni să se mai atingă de ”penala” Kovesi pentru că este apărată de alți penali, cei care riscă acum să compromită ideea de unitate europeană. De dragul consensului european lumea a tăcut dar se pare că rezultatele alegerilor europene vor aduce schimbări majore în spațiul politicii UE.

Bomboana pe colivă, cum se spune, este dezvăluirea trecutului lui Augustin Lazăr, un zelos slujitor al statului comunist la fel ca Monica Macovei sau tatăl lui Kovesi. Cum Sistemul, despre care toți spunem că nu există, nu are o alternativă la ”tractorist”, cum este alintat de presă, se merge înainte cu un  personaj nu doar compromis dar care și face rău ideii pe care ar trebui să o apere. S-a ajuns până acolo în care liderii Coaliției sunt presați(obligați) să schimbe pe ministrul Justiției, altfel un personaj de aceeași teapă cu cei amintiți dar cu mai multă carte, pentru o eventuală prelungire pentru Lazăr. Ca să vedem până unde merge compromisul, cu excepția Luciei Hossu Longin și a lui Teodor Mărieș-anticomuniști autentici-toate celelalte organizații au primit ordin să îl apere pe zelosul procuror comunist. Ce ar mai fi de spus? Decât că asistăm la o uriașă operațiune de compromitere a Justiției din România care ar putea să iasă de sub controlul ocult al procurorilor comuniști după prea mulți ani de obediență.

2 Comments on “Compromiterea Justiției”

  1. Pe cand trandafirii in logo-ul Vertical? Cam asta ar fi urmatoarea miscare.

    Urat si trist in acelasi timp.

  2. Domnule Somicu, aveati dreptate, prea multi spalati pe creier. Au ajuns pana acolo incat apara pe Lazar, un procuror comunist vinovat de multe doar pentru cativa aeginti. Stimă!

Comments are closed.