CENTRU PENTRU TINEri, la Căpreni

capreniAsociația de tineret VIITORUL Căpreni a realizat la 15  ianuarie  2012 inaugurarea oficială a CENTRULUI PENTRU TINEri, în comuna Căpreni. Evenimentul a fost marcat  prin deschiderea festivă a cursurilor, în prezența reprezentanților autorităților locale, a partenerilor, a lectorilor, a tinerilor și a altor  membri ai comunității, urmată de  vernisajul expoziției de artă plastică cu tema „VIITORUL PENTRU TINEri”.
Obiectivul  proiectului CENTRU PENTRU TINEri  este crearea unui spațiu destinat desfășurării de activități educative non-formale cu copiii și tinerii din  Căpreni, campanii de informare, work-shopuri pe diferite teme de interes, activități care să stimuleze și să  dezvolte talentele native,  de petrecere a timpului liber în mod constructiv, optim pentru  dialog.
La evenimentul de inaugurare au participat un număr de 63 persoane, invitați din rândul cadrelor didactice din Căpreni și Hurezani, părinți, tineri și copii.
Implementarea acestui proiect este inițiată și realizată de un grup de tineri, membri ai Asociației de tineret VIITORUL Căpreni , cu suportul Consiliului Județean Gorj , al  administrației locale din comuna Căpreni și al Petrom.
Acest proiect se derulează  pe parcursul a 11 luni, începând cu 01.05.2011 până pe 30.03.2012,  cu finanțare europeană prin intermediul Programului Tineret în Acțiune, Acţiunea 1 – Tineri pentru Europa, Sub- Acţiunea 1.2 – Iniţiative ale tinerilor și de co-finanțare de la Consiliul Județean Gorj.