Cauze politice

aristidie-serbanescuAm o mare nemulţumire, în ceea ce priveşte o parte dintre oamenii din comuna Schela. Mă doare nesimţirea unor cetăţeni din satele Schela şi Arsuri, ce-i drept, puţini la număr, care au intrat în jocul acesta cu presa locală afiliată unei forţe politice şi au început o serie de denigrări la adresa mea, referitor la sistemele de alimentare cu apă pe programul SAPARD şi pe Ordonanţa 7. Am fost acuzat de respectiva presă de delapidare, de jaf în banul public, de faptul că am ameninţat diverşi cetăţeni că le voi răpi copiii. M0am văzut nevoit să acţionez autorii acestor articole în instanţă şi sper ca, printr-o hotărâre definitivă şi irevocabilă voi dovedi că n-am nici o vină. Pentru că, cei ce m-au acuzat vor trebui să vină în faţa judecătorului şi să dovedească faptul că ce au scris este adevărat, ori acest lucru nu se poate întâmpla., pentru că nu este adevărat. În plus, consider că la mijloc este reaua credinţă a autorilor, pentru că nu au cerut un punct de vedere oficial, ca să le pot pune la dispoziţie documentele ce-mi probează nevinovăţia. Mai mult, de două luni încoace au început atacurile la adresa instituţiilor care ar fi avut rol de control şi nu s-ar fi autosesizat. Nu este deloc adevărat. Au venit controale de la Inspecţia În Construcţii, Corpul de Control al Prefectului, Direcţia de Sănătate Publică şi Poliţia Economică. Toate aceste instituţii au constatat că faptele de care sunt acuzat în presă nu se confirmă.
Mă doare faptul că în ultimii 9 ani am pierdut multe zile şi nopţi , pentru a rezolva, consider eu, cele mai arzătoare probleme ale comunităţii, respectiv alimentarea cu apă în întreaga comună şi aducerea în stare impecabilă a asfaltului la 60% din drumurile Schelei, dar m-am zbătut în zadar, pentru că se găsesc unii care au găsit de cuviinţă, în loc să aprecieze aceste lucruri, să mă denigreze.
Părerea mea e că tot ce se întâmplă nu poate fi interpretat decât politic, din cauză că am solicitat demiterea viceprimarului, care făcea parte dintr-un alt partid politic…