Cârciumaru a dat un mesaj de unitate

Biroul Permanent Județean al Partidului Social Democrat Gorj s-a întrunit, zilele trecute, pentru a discuta și creiona echipa județeană de campanie precum și acțiunile premergătoare alegerilor parlamentare din data de 11 decembrie 2016. În urma votului deschis, a fost desemnat ca șef de campanie Ciprian Florescu, vicepreședintele PSD Gorj.

Indiferent de situație, PSD Gorj a dovedit că știe să se replieze
Indiferent de situație, PSD Gorj a dovedit că știe să se replieze

Cu ocazia acestei întâlniri, fiecărui membru al BPJ i-au fost trasate o serie de sarcini, care țin de latura organizatorică a partidului, în așa fel încât, pe 11 decembrie, PSD Gorj să-și atingă obiectivul.
„În viața unui partid politic există și momente dificile, însă ele pot fi depășite dacă în interiorul organizației există unitate. Fiecare a înțeles că în acest moment este nevoie de unitate și cu acest mesaj se pleacă în campanie electorală. Am dat un mesaj de unitate în partid și sunt convins că avem capacitatea de a rămâne un partid unit.”, a declarat Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj.

Au plecat

Totuși, din partid au plecat, să candideze ca independenți, doi grei ai Partidului Social Democrat de la Gorj și anume Ion Călinoiu, care a fost președinte al Consiliului Județean Gorj și președinte executiv al organizației PSD Gorj și Ion Ciocea, primarul comunei Bustuchin. Cei doi au fost, inițial, nominalizați pe listele PSD Gorj la alegerile parlamentare care bat la ușă, după care listele s-au schimbat și ei au decis să candideze ca independenți.