Cadouri pentru târgujience

De Mărțișor și Ziua Internațională a Femeii, doamnele și domnișoarele din municipiul Târgu Jiu vor fi răsfățate cu spectacole organizate de Direcția de Turism și Evenimente Culturale și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși”.

Municipiul Târgu Jiu va sărbători pe locuitoarele sale prin diverse evenimente
Municipiul Târgu Jiu va sărbători pe locuitoarele sale prin diverse evenimente

Miercuri, 1 martie, artiștii Cvartetului „Accente” le vor oferi doamnelor și domnișoarelor din Târgu Jiu un spectacol de muzică clasică ce va avea loc la ora 12:00, în fața Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”. Reprezentantele sexului frumos, prezente la eveniment, vor primi felicitări și mărțișoare din partea organizatorilor.
Marți, 7 martie, începând cu ora 18:00, Orchestra de Cameră a Filarmonicii „Oltenia” va susține un impresionant concert festiv în sala mare de evenimente de pe Insulița Jiului. Invitații se vor delecta cu arii celebre de Wolfgang Amadeus Mozart, Johannes Brahms sau Peter Warlock, iar doamnelor și domnișoarelor le vor fi oferite flori. Intrarea se face pe bază de invitație, acestea putând fi ridicate de la sediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu (Strada Crișan Nr. 3) sau de la sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu (Centrul pentru Informarea Cetățenilor).
Primăria Municipiului Târgu Jiu va acorda facilități pentru doamnele și domnișoarele din oraș. Cu ocazia zilelor de 1 și 8 martie, acestea vor putea să circule gratuit cu mijloacele de transport în comun ale Societății Transloc, iar șoferițele vor putea folosi parcările din municipiu fără a achita taxă de parcare.