Cabinet nou de nefrologie la Târgu Jiu

 
Cabinetul de Nefrologie se adresează, în principiu, la patru categorii de pacienţi:
-1- pacienţii aflaţi déjà în tratament de dializă (hemodializă sau dializă peritoneala)
-2- pacienţi aflaţi în pre-dializă.
-3- pacienţi cu diverse suferinţe renale cunoscute, pentru supraveghere şi tratament. Tot aici se încadrează şi cei cu patologii cunoscute în care afectarea renală este frecventă (diabet zaharat, hipertensiune arterială, hipertrofie prostatică, boli autoimune)
-4- pacienţi care suspectează boli renale pe baza unor simptome (dureri lombare, modificări urinare, oboseală), semne (edeme, tensiune arterială crescută, paloare) sau analize modificate (uree şi creatinină mai mari, anemie).
Pacienţii beneficiază de consultaţii gratuite datorită relaţiei contractuale cu CASJ Gorj.
Vor primi indicaţii complete de tip regim de viată, dietă şi tratament medicamentos.
În situaţia în care este nevoie de investigaţii suplimentare, unele analize de sânge se pot preleva în cabinetul de recoltări din aceeaşi incintă, iar în curând se vor efectua şi ecografii cu un aparat foarte complex.
Personalul care deserveşte Cabinetul de nefrologie este format din doi medici specialişti, acoperind 7 ore zilnic.
Cabinetul de Nefrologie este situat in aceeaşi clădire în care funcţionează déjà Centrul de Dializă de pe str. Lt. Col Dumitru Petrescu nr 29 (cartier CAM), fără a interfera cu circuitele unităţii de dializă.
Clinica Polisano este cunoscută pentru serviciile medicale de calitate oferite în ambulatorii (policlinici în Bucureşti şi Sibiu, laboratoare), spital în Sibiu şi cele 5 unităţi de dializă.
www.clinicapolisano.ro