Bula USR a făcut implozie

Loading

Creat în laboratoare cu o imagine de partid curat și cu oamenii cinstiți care nu au mai făcut politică, Uniunea Salvați România și  ”anexa”PLUS se transformă într-o deziluzie pentru votanții săi. Pentru marea masă a românilor, USR  nu a fost niciodată o alternativă viabilă și doar alegerile atipice și cu rezultate previzibile au băgat această formațiune politică în ecuația guvernării. Astăzi, mai mult ca niciodată, se vede clar că nici liberalii nu sunt fericiți cu asemenea parteneri care se alimentează doar din scandaluri.  Barna și compania  nu au construit nimic în cele peste 100 de zile de guvernare, au blocat sectorul 1 din București, au paralizat Sănătatea și Justiția și nu fac nimic din ce ar trebui să facă  la Economie, Transporturi  și Proiecte Europene. Cum aici nu ar trebui  să poată  fi vorba de rea credință, poate nici de lipsă de inteligență- dar aici nu putem băga mâna în foc după ce l-am văzut pe Vlad Voiculescu- rezultă că USR-ul atâta poate.

Scandalul Voiculescu va face și mai mic acest partid  de laborator, corporatiștii și tinerii aceia care nu pricep prea multe după învățământul obligatoriu dar ei cred că sunt ”frumoși și liberi” realizează totuși că undeva lucrurile au un final. Dacă vor mai merge la vot în viitor, timp ar avea că  pandemia i-a cam lăsat fără job iar ajutoarele pentru firme vor veni la Paștile cailor,  acești alegători ar putea fi mai atenți  și o să-i aleagă pe frații lor de la AUR. Cei care se gândesc că  este o apropiere forțată  să se gândească că Diana Șoșoacă este mai normală decât Clotilde Armand iar  AUR nu a blocat nici un moment ședințele Parlamentului cum o făcea  USR-ul în 2017.

Cel puțini unii dintre români  au început să realizeze că idealurile declarate și niciodată aplicate nu țin de foame. Realizăm cu toții că useriștii nu sunt nici mai  deștepți și nici  mai cinstiți ca ceilalți politicieni, doar că ei acum controlează Justiția. Deși vede o țară întreagă că Vlad Voiculescu nu se pricepe la nimic, cu atât mai puțin la Sănătate, useriștii nu vor să recunoască evidențele pentru că atunci altul va fi cel mai prost. Cât îl au pe Voiculescu, useriștii miniștri știu că nu-i vede lumea că sunt ”somități” pe tarlaua lor. Când o  vedem pe Raluca Turcan, un fel de Vlad Voiculescu a liberalilor deși mai este și  Oros la Agricultură,  ne dăm seama că trebuie să îi cerem scuze Vioricăi Dăncilă.  Vă dați seama ce  gândesc partenerii noștri europeni când văd ce se întâmplă în România?

Suntem la sfârșitul unei săptămâni tumultoase în politica românească, aceea în care un premier-nici cel mai bun și nici cel mai curajos-a luat decizia corectă să îl trimită pe un ministru problemă acasă. Partidul acestuia vrea să rupă coaliția doar de ochii lumii dar țara e deja blocată. Sondajele sunt deja necruțătoare cu ”salvatoriștii” dar românii ar trebui să învețe să meargă să voteze!