Aurel Popescu, noul primar la Târgu-Jiu

Loading

Începând cu data de 1 ianuarie 2017, noul edil al municipiului Târgu-Jiu este Aurel Popescu.Acesta  a fost desemnat de consilierii locali să conducă  Primăria  Târgu Jiu, după demisia lui Florin Cârciumaru. aurel-popescuReținem că Adrian Tudor, celălalt viceprimar, a anunțat la începutul ședinței Consiliului Local Târgu-Jiu că nu dorește să ocupe această funcție  și-l va susține pe Aurel Popescu pentru scaunul de primar interimar. 15 consilieri au votat această propunere, iar 5 au votat împotrivă.

Fostul viceprimar Aurel Popescu a fost ales fără emoții în funcția  de primar interimar la Târgu Jiu.  20 de consilieri locali au fost prezenți la ședință, iar după numărarea voturilor, singurul candidat  a fost anunțat ca fiind primar interimar. „Vreau să vă asigur de întreaga mea colaborare pentru următoarea perioadă, o perioadă de interimat destul de importantă pentru noi, o perioadă în care negreșit voi face tot posibilul ca transparența să fie la ea acasă. Proiectele și investițiile pe carele-am promis vor fi puse în aplicare. Îmi doresc o colaborare foarte bună cu Consiliul Local, pentru că aici sunt luate deciziile pentru bunul mers al lucrurilor în Municipiu”, a spus Aurel Popescu imediat după vot.

Aurel Popescu va intra în cursa electorală la viitoarele alegeri parțiale de la Primăria Târgu Jiu. Liderii Partidului Social Democrat Gorj au anunțat că  Popescu este varianta la care partidul va apela la următoarele alegeri, iar social- democratul a primit și girul Biroului Permanent în acest sens. Cel mai probabil,adversarul din partea PNL la Primăria Târgu-Jiu va fi fostul deputat Marcel Romanescu.