Au început Atelierele lui Moș Crăciun la Muzeul Județean Gorj

Loading

Vineri, au început, la Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”, Atelierele lui Moș Crăciun.

Copiii care au participat, printre care și o clasă de elevi de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”, din Târgu Jiu, au vizitat o expoziție de textile, au pictat globulețe cu markere acrilice și au făcut Scrisoarea pentru Moș Crăciun. La final, au improvizat un frumos spectacol, pentru părinții sau bunicii care au venit să-i ia acasă, citind scrisorile, la microfon, iar la final au cântat un frumos colind pentru copii.

Aceste activități, care fac parte din Programul de Educație Muzeală al Muzeului Județean Gorj, sunt menite să-i desprindă pe oameni din fața telefoanelor, tabletelor sau televizoarelor, să le dea o stare de bine, să le crească stima de sine, să-i ajute să-și dezvolte aptitudini și să capete cunoștințe în diverse domenii.

Programul este organizat de Consiliul Județean Gorj, prin Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”. Cei care doresc să participe, trebuie să-și ia bilete din timp, locurile fiind limitate. Activitățile care urmează și condițiile de participare pot fi găsite pe pagina de Facebook a muzeului: https://www.facebook.com/muzeulgorj