Asociația Drumeții Montane la Rando Carpați 2011

drumetiiAsociaţia Drumeţii Montane a participat în acest week end la concursul Rando Carpaţi 2011, organizat la Baia de Fier, Jud. Gorj .
Cu toate că vremea a fost potrivnică unei drumeţii montane, aceasta nu i-a descurajat pe participanţi. Aceştia au avut de ales între categoriile: Drumeţie sau Sport.
Categoria la care au participat cei de la Asociaţia Drumeţii Montane a fost cea de Drumeţie, unde trebuiau să  străbată un traseu turistic în maxim 5 ore şi să răspundă la 15 întrebări de cultură generală din geografia şi istoria locului. Aceştia au răspuns corect la 14 întrebări din cele 15 în timpul record de 1 minut şi 5 secunde, câştigând astfel locul 1 la această categorie.  Asociaţia Drumeţii Montane este formată din tineri pasionaţi de munte, natură, eco-turism, protecţia mediului, iar dacă doriţi să faceţi parte din echipa noastră ne puteţi contacta pe site-ul www.drumetiimontane.ro , unde  veţi putea studia mai în detaliu activitaţile  pe care le-am desfăşurat până în prezent. În prezent, Asociaţia „Drumeţii Montane” este sprijinită de agenţii economici: Ch-Center Hosting, Vector di Sign, Editura Herald, IntegrameOnline.ro, SC Lafarge Agregate Betoane SA.