Angajaţii Lafarge, la curăţenia generală

Pentru al doilea an, consecutiv, angajaţii Lafarge de la Târgu Jiu au participat la proiectul  “Let’s do it, România!” Ei şi-au luat ca temă ecologizarea zonei de picnik de pe Pârâul Calului, aflat în imediata apropiere a uzinei Lafarge de la Târgu Jiu, unde mulţi târgujieni obişnuiesc să facă grătar în zilele călduroase ale anului. Faţă de anul trecut, când s-au strâns 50 de saci de deşeuri, în acest an doar 20 de saci au fost colectaţi. Explicaţia nu este aceea că, peste an, cei care fac aici grătar s-au civilizat, ci aceea că acţiunea a fost făcută anul trecut în toamnă, iar până în primăvara acestui an nu a fost destul timp pentru adunarea mai multor gunoaie.
Angajaţii Lafarge de la Târgu Jiu intenţionează să participe de acum, în fiecare an, la Proiectul “Let’s do it, România!”
Coordonatorii proiectului la nivelul judeţului Gorj,  Organizaţia Naţională Cercetaşii României – Grupul de iniţiativă “Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, au ţinut să mulţumească public tuturor partenerilor implicaţi direct în proiect:  Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, Consiliului Judeţean Gorj, Primăriilor din judeţul Gorj, Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, Gărzii de Mediu Gorj, AN “Apele Române”- S.G.A. Gorj, Direcţiei Silvice Gorj, SC Polaris  M Holding SA, DJST Gorj şi Consiliului Judeţean al Elevilor Gorj.
De asemenea, mulţumirile se îndreaptă şi spre voluntarilor implicaţi.