Amenzi pentru firmele care nu repară străzile după lucrări

Societatea care a spart strada Victoriei din Târgu Jiu, fără să readucă terenul la starea inițială, a fost din nou sancționată, de data aceasta cu 20.000 de lei. Primarul municipiului, Marcel Romanescu, spune că sancțiunile continuă și la alte firme care nu respectă legislația.

„Nu este singura firmă care primește o sancțiune în acest sens.

O firmă care execută lucrări al căror beneficiar este APAREGIO, pe străzile Costache Negruzzi, Cezar Petrescu, Marin Sorescu și Aleea Gării, a fost, de asemenea, amendată cu 20.000 de lei. Și sancțiunile vor continua pentru că am cerut Poliției Locale să verifice zilnic aceste lucrări. Avem intervenții în municipiu care produc disconfort și am cerut cetățenilor să înțeleagă că acestea sunt necesare pentru dezvoltarea orașului, dar asta nu înseamnă că trebuie să acceptăm ca anumite firme să nu respecte obligațiile pe care le au.

Așteptăm și intervenția Poliției Rutiere pentru cazurile în care au fost încălcate regulile prevăzute de această instituție atunci când a avizat anumite lucrări.” a transmis Marcel Romanescu.