After School la Școala Gimnazială Litovoi

Copiii din clasele II-IV ai Școlii Gimnaziale “Voievod Litovoi”, care fac parte din familii nevoiașe, au acum  After School
Copiii din clasele II-IV ai Școlii Gimnaziale “Voievod Litovoi”, care fac parte din familii nevoiașe, au acum After School

Joi, 24.09.2015, a fost inaugurat Centrul de zi tip After School din incinta Școlii Gimnaziale “Voievod Litovoi”.
Capacitatea centrului este de 24 de locuri, cu posibilitate de extindere și se adresează copiilor din cadrul unității de învățământ, clasele II-IV, care fac parte din familii nevoiașe.
Investiția a fost realizată de către Primăria Târgu Jiu, mobilierul fiind asigurat de Pall Morkore și Birgir Andreasen, oameni de afaceri din Insulele Feroe.
Inițiatorii proiectului “Vreau, pot, știu”, care au făcut posibilă înființarea centrului de zi, sunt reprezentanții Uniunii Romilor Creștini din România, sprijiniți de primarul Municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, inspectorul general al IȘJ Gorj, Ion Ișfan și directorul Școlii Gimnaziale “Voievod Litovoi”, Ion Săvulea.
La eveniment au participat președintele Crucii Roșii din Uricani, reprezentanții Crucii Roșii Gorj, dar și oamenii de afaceri Pall Morkore și Birgir Andreasen.
Programul de funcționare va fi între orele 1200-1500, de luni până vineri, copiii beneficiind de masă, rechizite, îmbrăcăminte, activități educative și sprijin familial.