Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Actualitate » Acte fantomă la Primăria Săcelu

Acte fantomă la Primăria Săcelu

Submitted by on 28 May 2014articol citit de 2,809 ori | 6 Comments

primar-saceluUn proces penal interesant se află pe rolul unui complet de judecată al Judecătoriei Novaci. Fostul primar al comunei Săcelu, Ion Voica, este acuzat că ar fi sustras la plecare documente de fond funciar. Asta în condițiile în care toți martorii recunosc faptul că, la plecare acestuia, actualul primar Florin Jurebie nu a procedat cum trebuie, în sensul să facă o comisie, de față cu fostul primar și să inventarieze actele care se predau. Mai mult, o fostă angajată a primăriei, care a plecat la scurt timp după fostul primar Voica, a adus probe prin care dovedea faptul că respectivele acte au fost predate de ea, după plecarea lui Voica. Inițial, avocatul primarului a solicitat instanței să nu primească la dosar respectivele înscrisuri, motivând că aceasta a fost citată ca martor, dar actele au fost însușite de avocații lui Voica și au fost depuse de ei. Cum se face că documentele fantomă au dispărut din sediul Primăriei Săcelu și că unele dintre ele privesc probleme legate de pământuri ce au drept protagoniști Complexul Energetic Oltenia și pe actualul primar, Florin Jurebie? E o întrebare la care vom răspunde într-un număr viitor al săptămânalului Vertical.

6 Comments »

 • George says:

  Felicitari pentru articol! Mai sunt oameni care au curajul sa souna adevarul! Felicitari pentru verticalitate.
  Dumnezeu sa va ajute!

 • Rodica says:

  Primarul Jurebie Florin Dorin este un hot ca si maica-sa. Uitati ce a facut in timpul in care a fost primar. S-a declarat prin hotarare de consiliu comuna in faliment. Stiti de ce? Pentru ca a marit arieratele prin transferul sumei de 8 miliarde lei vechi din contul Primariei Sacelu in contul sau personal. Nu i-au ajuns vilele din centrul comunei Sacelu (constrite de OJT Gorj) nici toate terenurile din centrul Statiunii Sacelu, ii mai trebuiau si bani lichizi. Si atunci care este hotul?! Si ce ar fi facut fostul primar Voica Ion cu documentele lui Jurebie, care ii aratau furaciunile lui Jurebie si SNLOltenia…..

 • florin says:

  Justitia divina, va face dreptate. O sa ajunga Jurebie, cu toti hotii de pe langa el, sa de-a socoteala. Mai devreme sau mai tarziu, va iesi adevarul la iveala

 • mareana says:

  Jurebie Florin= o jigodie de om ! La fel ca ma-sa, curva satului!

 • poll_x says:

  Am fost la Sacelu in vacanta anul trecut.Frumos bazinul , dar seara in centrul statiunii era intuneric si caini maidanezi parca era la stana! Nu ai ce face dupa ora 21.00. Este deplorabil.
  Pacat de asa statiune. Poate faceti ceva domnilor care administrati comuna Sacelu ca ati avea mai multi turisti. Sau nu va intereseaza asta ! Va intereseaza doar averea voastra sa fie cat mai mare . Se va face mult mai mare daca stiti sa atrageti turisti altfel nu veti avea de unde sa profitati . Fiti destepti si investiti , modernizati si apoi o sa aveti si profit. (de cigulit sau cum zice romanul de furaciune )

 • poll_x says:

  ps . sant din CRAIOVA