Absolvenții din Târgu Jiu premiați de Romanescu

Absolvenții învățământului gimnazial, liceal și postliceal din municipiul Târgu Jiu vor primi diploma de încheiere a studiilor chiar din mâna primarului Marcel Romanescu, în cadrul unor ceremonii organizate, începând de săptămâna viitoare, la Stadionul Municipal. 

Deși ne aflăm încă în Pandemie COVID 19, autoritatea publică locală din Târgu Jiu a decis să organizeze și în acest an premierea absolvenților pe stadion, în aer liber, cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare, mai ales că au procedat la fel și anul trecut, când a fost prima ediție a acestui eveniment. Până atunci, premierea absolvenților se făcea în curtea școlilor și liceelor, fără a avea festivismul pe care poate să-l ofere noile condiții, puse la dispoziție de primărie.

Primarul Marcel Romanescu spune că s-a asigurat că totul va fi organizat ca la carte:

„Am luat legătura cu directorii unităților de învățământ, dar și cu reprezentanții instituțiilor care vor monitoriza evenimentele, în așa fel încât să nu existe niciun fel de probleme. Intenția noastră este aceea de a oferi tinerilor absolvenți posibilitatea de a participa la o ceremonie dedicată lor, de a rămâne cu o amintire frumoasă chiar și în aceste perioade dificile, când ne sunt impuse măsuri restrictive. În perioada 2-13 iunie, vor debuta aceste festivități respectând, bineînțeles, condițiile impuse de lege. Au fost stabilite toate detaliile, iar în cazul în care vremea va fi nefavorabilă, avem la dispoziție Sala Sporturilor, acolo unde pot fi mutate evenimentele, păstrând, totodată, numărul de spectatori impus de instituțiile abilitate.”

Programul festivităților va fi următorul: