Loading

Iluminatul stradal a fost pornit astăzi, în timpul zilei, la Târgu Jiu, ca urmare a unor lucrări pe rețea pe care le execută distribuitorul de energie electrică. Având în vedere unele probleme apărute serile trecute, a fost necesară intervenția de urgență.

Asemenea intervenții se fac doar sub tensiune, motiv pentru care iluminatul stradal rămâne funcțional până la finalizarea lucrărilor.

Primarul Marcel Romanescu a anunțat evenimentul pe pagina sa de socializare, pentru ca cetățenii să nu creadă că este vorba despre o neglijență și un consum de energie ce putea fi evitat. Acesta a mai precizat că municipalitatea are în derulare un proiect care va duce la reducerea consumului și dispariția problemelor din rețea: „Avem în derulare, în acest moment, un proiect cu finanțare europeană menit să modernizeze rețeaua de iluminat la nivelul municipiului Târgu Jiu, costurile urmând a fi reduse cu peste 40%. Totodată, de fiecare dată când modernizăm o stradă, investim și în iluminatul din zonă pentru modernizare și reducerea costurilor, urmând ca și problemele din rețea să dispară.”