11 centre de vaccinare anti-Covid în Gorj

 958 total views

Autoritățile au stabilit că vaccinarea anti-Covid-19, care va începe în ianuarie 2021, se va face în 11 centre din Gorj. Vaccinarea nu este obligatorie și se va face cu planificare prealabilă.

Patru dintre centre se află în municipiul Târgu-Jiu, două la Stadionul Municipal, unul la ambulatoriul de specialitate al Spitalului Județean și un altul la Universitatea „Constantin Brâncuși”, în sala „Horațiu Mălăele”.
Restul centrelor vor fi amenajate în: Bălești, Novaci, Bumbești-Jiu, Tismana, Târgu-Cărbunești, Motru și Bîlteni.
„Centrele s-au stabilit printr-o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Astfel, în județul Gorj avem 11 centre pentru vaccinare. Patru dintre aceste centre sunt în municipiul Târgu-Jiu, iar restul sunt în Novaci, Târgu Cărbunești, Motru, Bălești și Bâlteni. Decizia s-a luat la nivel național pentru fiecare județ în funcție de numărul persoanelor cu vârstă mai mare de 60 de ani, persoanele vulnerabile. Astfel, localitățile unde numărul acestor persoane era mare, acolo au fost stabilite și centrele respective”, a declarat Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj.