„Vine, Vine, Primăvara”

 267 total views

copii-scoala-specialaO nouă primăvară, cea din anul 2009, a fost întâmpinată cu o serbare de poezie, dans  şi cântec, rază de lumina în inimile tuturor femeilor.
Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă a organizat o serbare cu ocazia zilei de 8 Martie, la care au fost invitaţi: cadre didactice, elevi ai şcolii, preşcolari şi cadre didactice de la grădiniţa “Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu, elevi şi cadre didactice de la Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” Bumbeşti Jiu. Elevii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din municipiul Târgu Jiu au pregătit sub îndrumarea mai multor cadre didactice, un spectacol intitulat „Vine, Vine, Primăvara”. Pe rând, de la cei mai mici la cei mai mari, copiii au dansat, au cântat, şi au fost actori. Momentele spectacolului: Sceneta muzicală – “Ghiocelul supărăcios”, “Dansul Ghioceilor”, “Dansul Căluşarilor”, Montaj artistic – “Sărbătoarea primăverii”,  “Dans cu pompoane”, Dans popular – “Jiencele” au fost prezentate cu multă măiestrie. Elevii s-au pregătit mult, au învăţat să danseze, au făcut repetiţii.
Programul artistic s-a încheiat cu piesa de teatru „Turtiţa Fermecată”  susţinută de trupa de teatru de păpuşi „Arlechino”. Entuziasmaţi, elevii, cadrele didactice şi părinţii au  urmărit împreună şi au aplaudat, încântaţi,  evoluţia actorilor, cadre didactice ale Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Târgu Jiu.
Prof C.S.E.I. Tg-Jiu, Muscaliuc Dorina Velicanu Maria