Zilele Comunei Băleşti la ediţia a III-a

Şi în acest an va fi aleasă şi premiată cea mai frumoasă fată din comună
Şi în acest an va fi aleasă şi premiată cea mai frumoasă fată din comună

În perioada 6-8 septembrie 2009 se desfăşoară la Băleşti cea de-a treia ediţie a manifestărilor reunite sub titulatura ZILELE COMUNEI BĂLEŞTI. Timp de trei zile participanţii vor parcurge un maraton de activităţi cultural-sportive ce vor culmina cu hramul satului, Sfânta Maria Mică.
Manifestările vor debuta duminică, 6 septembrie 2009, cu o şedinţă festivă a Consiliului Local Băleşti. În aceeaşi zi, la Biserica Ceauru se va desfăşura o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoţi din comuna Băleşti. În aceeaşi seară, pe Baza Sportivă a comunei vor evolua Ansamblul BRĂULEŢUL şi formaţia condusă de Emil şi Nicoleta Lăcătuşu dar va exista, ca în fiecare seară, şi hora satului.
Cea de-a doua zi va fi dedicată întrecerilor sportive dar şi unor acţiuni culturale la Căminul Cultural. Cele două acţiuni organizate de Şcoala Generală Ceauru sunt: „Momente din istoria localităţii Băleşti”-sesiune de comunicări prezentată de membrii Cercului de Istorie „Antonie Mogoş” de la Şcoala Generală Ceauru, coordonat de prof. Cornel Şomâcu;„Monumente ale comunei Băleşti”-album de imagini electronice ale principalelor obiective istorice şi turistice realizate de elevii de la Şcoala Generală Ceauru, prezentate cu ajutorul videoproiectorului.

2 Comments on “Zilele Comunei Băleşti la ediţia a III-a”

  1. Ce activitati se fac la Balesti, nici trupe si nici altceva serios. Doar elevii de la scoala vor face ceva in locul unui director de casa de cultura analfabet.Pun pariu ca se vor cheltui sute e milioane pentru o asemenea suse cum ii place pensionarului Paicu, iar unii isi vor ingrosa portofelele. Spune lumea ca pe la Balesti nu s-a mai facut nimic decand s-au inmultit limuzinele angajatilor in parcare.

  2. De ce nu ati mai scris nimic de zilele comunei Balesti, despre cum s-a trucat concuursul de Miss sau de faptul ca nu s-au tinut actiunile prevazute. Faptul ca primarul Paicu este plecat, chiar unde s-o fi dus, i-a facut pe toti sa isi faca de cap.

Comments are closed.