Victimele din Antalya!

Fotbaliştii de la Pandurii continuă aventura începută vineri, odată cu demararea primului stagiului de pregătire din 2009. După drumul cu peripeţii de care au avut parte până la sosirea în Antalya, elevii lui Sorin Cârţu au trecut acum, la lucruri mai ,serioase”, la câteva zile de la începutul pregătirii, tabăra gorjeană ,,acuzând” deja patru accidentări!

Odată cu demararea şedinţelor de pregătire de pe gazon, cantonamentul din Antalya a făcut şi primele victime din tabăra Pandurilor.
Odată cu demararea şedinţelor de pregătire de pe gazon, cantonamentul din Antalya a făcut şi primele victime din tabăra Pandurilor.

Odată cu demararea şedinţelor de pregătire de pe gazon, cantonamentul din Antalya a făcut şi primele victime din tabăra Pandurilor. La antrenamentul de duminică după amiază, doi dintre jucătorii lui Cârţu au fost opriţi de la pregătire de specialistul Ion Şerban pentru că acuzau probleme medicale. Atât Ilie Iordache, cât şi Daniel Ghindeanu acuză probleme musculare şi cei doi jucători vor lipsi de la următoarele antrenamente programate în această săptămână. Dacă Iordache nu se alarmează totuşi prea tare şi spune că aceeaşi problemă se repetă de fiecare dată când vine după o perioadă de repaus, cealaltă victimă, Daniel Ghindeanu, pare a avea însă, o problemă ceva mai serioasă, medicul Ion Şerban considerând că poate fi o întindere sau chiar o ruptură fibrilară. Dacă se va confirma primul prognostic al doctorului, jucătorul ar putea pleca acasă mai devreme decât restul echipei deoarece perioada de recuperarea este mult mai mare decât în cazul lui Iordache. Cei doi accidentaţi de duminică au efectuat în Antalya exerciţii speciale la aparatele de sală, în rest făcând doar câteva mişcări permise de medic.
După Iordache şi Ghindeanu, ,,tratamentul” special de care ,,beneficiază” Pandurii a mai făcut, luni, alte două victime: Cardoso şi Orac. Ca şi ,,predecesorii” lui din echipă, Cardoso a acuzat dureri la genunchi, iar Orac s-a plâns că îl dor tibiile şi că nu mai poate alerga. Acesta din urmă a ieşit din terenul de joc şi a stat cu gheaţă pe picioare pentru a-şi calma durerile.  Ultimele ,,accidentări” au fost însă, ,,taxate” chiar de către un fotbalist al Pandurilor, fundaşul Alin Rus, care nu s-a ferit să comentze: „Dacă voi aştia de 22 de ani deja vă plângeţi şi cădeţi ca spicele de grâu, noi cei de 30 şi ceva ce să mai spunem!”
Tehnicianul Sorin Cârţu s-a axat la antrenamentul de luni pe mai multe grupe de jucători, insistând pe partea fizică, din ,,meniul” pregătit nelipsind . gărduleţele, alternate cu alergări în tempo rapid şi alergări cu schimbări de direcţie. În acelaşi timp, o altă grupă a ,,pandurilor” s-a pregătit cu secundul Mircea Irimescu la un joc şcoală pe teren redus, iar o alta executând lovituri libere la poartă pentru faza de finalizare.