Turişti români – colegi de vizită în Tenerife cu Regii Spaniei

turism-spania-tenerifeCriza aduce şi ceva bun pentru români. Oamenii de rând se întâlnesc în concediu cu personalităţi şi vedete internaţionale, pentru că ofertele pentru sejururile în cele mai exotice zone ale lumii, unde ajungeau numai vip-urile, sunt accesibile tuturor.
Mare a fost surpriza turiştilor români când, vizitând în Puerto de la Cruz Loro Park, i-au zărit pe… regele Spaniei Juan Carlos şi regina Sofia. Insula spaniolă atrage milioane de turişti europeni prin ambient, senzaţiile vizuale, gastronomie şi diversitatea distracţiilor, mulţi dintre ei fiind personalităţi sau vedete internaţionale. Şi prinţesa Thailandei a ales, recent, să viziteze insula, aducând un omagiu bunicului ei care, în 1821, descoperea farmecul acesteia. Printre vedete de pe la noi îndrăgostite de insulele Canare, se află Catalin Botezatu, Delia, Cristian Brancu şi mulţi alţii.
Turistul român, indiferent că e vedetă sau om de rând, se poate bucura de un sejur „regal” cu linişite şi soarele insulei, dar şi cu distracţia staţiunilor Playa de las Americas, Los Cristianos, Costa Adeje. Asta pentru că sejurul regal e la preţ foarte convenabil – o oportunitate adusă de … criză. Navighează pe Oceanul Atlantic în jurul insulei şi o să admiri în libertate balene şi delfini, urcă pe vulcanul Teide la 3718 m şi de acolo să vezi celelalte insule din arhipelagul Canare : Gran Canaria, La Palma, Gomera, el Hierro. Un alt avantaj este temperatura foarte blândă – în august nu se depăşesc 30 C, alizeele răsfaţă plajele insulei. Să faci cumpărături fără taxe în capitala Santa Cruz, ce poate fi mai frumos. Şi totul la un preţ extraordinar. Un sejur de 1 săptămâna include zbor direct charter, cazare 7 zile, 6 nopţi cu mic dejun, sau demipensiune, ori all inclusive la hoteluri de 2-3-4 sau 5*, transferuri şi asistenţă turistică. Costul unui astfel de pachet de servicii porneşte de la 399 euro, un sejur complet cu zbor şi cazare la  5* costând 579 euro/pers.
La fel ca şi conquistadorii spanioli ai Lumii Noi vă veţi îndrăgosti, garantat, de Tenerife, dorind să repetaţi! Singurul zbor direct între România şi Tenerife îl operează J INFO TOURS, între lunile iunie şi septembrie.
Găseşti acum oferte last minute de sejur în Tenerife pe www.jinfotours.ro, tel: 021 316 83 83.