Tratează-te acasă de tuse!

Loading

SIROP BRONCHOFORT® NIGHT. Grindella, gheara mâţei, feniculul, mugurii de pin şi uleiul de eucalipt conţin substanţe cu efect expectorant, mucolitic şi antiseptic la nivelul aparatului respirator; reduc congestia căilor respiratorii, uşurând respiraţia; cresc rezistenţa organismului faţă de afecţiunile respiratorii. Passiflora, împreună cu fitocomplexul din mierea de tei, acţionează ca uşor sedativ. În plus, mierea este o foarte bună sursă de nutrienţi înalt calitativi, ce susţin organismul în perioada de vindecare şi refacere; asigură necesarul de energie fiind alimentul ideal pentru copii sau persoane cu un ritm de viaţă alert (stres, efort fizic şi intelectual). Produsul diminuează accesele de tuse chinuitoare din timpul nopţii, favorizând obţinerea unui somn liniştit necesar pentru o recuperare mai rapidă.
SIROP BRONCHOFORT® DAY conţine principii active naturale ce contribuie la fluidizarea secreţiilor favorizând expectoraţia. Reduce disconfortul respirator prin diminuarea inflamaţiilor mucoasei respiratorii şi dezobstruarea căilor respiratorii. Alină tusea seacă şi o transformă în tuse productivă.
Pentru mai multe detalii şi comenzi sunaţi la numărul 021.351.47.77 sau accesaţi site-urile nostre: www.medicalab.ro si www.pronaturashop.ro sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro .