Transferul lui Sabou a picat

danut-sabouDeşi părea la un momentdat ca sigur, transferul mijlocaşului Dănuţ Sabou la Pandurii Tg-Jiu, iată că ultimele veşti în cea ce-l priveşte pe jucătorul bistriţean nu sunt tocmai bune, cel puţin pentru gruparea de fotbal gorjeană. Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, a dezvăluit că înţelegerea cu clubul Gloria Bistriţa a picat. Motivul? Dănuţ Nalaţi nu se prea împacă cu statutul de eventuală rezervă la Pandurii, iar clubul bistriţean dorea un transfer definitiv în urma trocului cu Adrian Nalaţi.
„Noi nu am reuşit să ne înţelegem până acum cu el. Gloria Bistriţa ni l-a propus pentru a face schimb cu Adrian Nalaţi, care fusese pus pe lista de transfer. Sabou venea din postura de rezervă de la Gloria şi i-am spus că la Pandurii trebuie să confirme mai întâi şi după aceea vom negocia pentru anii viitori. Schimbul era dorit de Gloria definitiv, dar noi i-am propus un timp intermediar pentru acest transfer după care puteam să discutăm pentru următorii trei ani. Nu era vorba doar de împrumut, ci de un schimb efectiv de jucători”, a dezvăluit preşedintele Pandurilor.
Principalul responsabil al formaţiei gorjene a dorit în acelaşi timp, să lămurească şi situaţia lui Adrian Nalaţi: „Pe Nalaţi îl vom lăsa în aceste condiţii împrumut la Gloria până în vară cu opţiunea din partea celor de la Bistriţa de a-l cumpăra. El nu s-a adaptat la Târgu Jiu, e un jucător mai sentimental, a fost mai retras şi n-aş vrea să-l împiedicăm să joace fotbal şi să-i răpim această plăcere. Acolo este acasă cu familia şi poate îi va merge mai bine.”