Târg de Joburi pentru femei de etnie romă

Asociaţia Pakiv România organizează miercuri, 7 noiembrie 2012, între orele 10.00 – 14.00, un Târg de Joburi în sala de conferințe a Hotelului Gorj din Târgu Jiu. La acest eveniment vor participa aproximativ 100 de femei de etnie romă din județul Gorj care au finalizat cu succes programe integrate de formare profesională și așteaptă cu nerăbdare să primescă oportunitatea de a-și demonstra eficiența și competitivitatea pe piața muncii.
Femeile de etnie romă care participă la acest eveniment au trecut prin mai multe etape de pregătire: au fost informate, consiliate, instruite profesional și acum doresc să își găsească un loc de muncă.
Obiectivul acestui eveniment este de a pune fața în față cererea și oferta de locuri de muncă pe piața muncii din județul Gorj, precum și promovarea incluziunii sociale şi a egalităţii de şanse pe piaţa muncii a femeilor de etnie romă.
La Târgul de Joburi sunt așteptați să participe angajatori din mai multe domenii economice din județul Gorj.
Târgul de Joburi este organizat în cadrul proiectului FemRom – ”Îmbunătățirea accesului femeilor de etnie romă pe piața muncii și sprijinirea economiei sociale, promovarea și dezvoltarea unor servicii integrate prin creearea unor cooperative pentru femei, asigurarea accesului la educație formală și dezvoltarea unor servicii de ocupare specializate și personalizate”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Regional Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.