Spray-ul Cardio Q10

cardio-q10-sprayDacă pacienţii cu aritmii sau hipertensiune trebuie să-şi continue activitatea în “foc continuu”, dar s-au săturat de grămada de medicamente, pot recurge la remedii naturiste, uşor de procurat şi foarte eficiente!
LABORATOARELE MEDICA au realizat SPRAY-UL  CARDIO Q10 – primul produs din Romania care se pot administra sub forma de spray.
SPRAY-ul CARDIO Q10 are o combinatie de exceptie ce ajută la reglarea ritmului cardiac: coenzima Q10 lichidă; extract de păducel; extract talpa gâştei; vitamina C. Păducelul- „paznicul inimii” sau „pomul lui Dumnezeu” aşa cum era cunoscut în antichitate de către daci, romani şi greci ce-l utilizau în tratarea bolilor de inimă, ficat şi în insomnii, are un efect deosebit în creşterea fluxului de sânge oxigenat la inimă şi creier.
Talpa gâştei, conoscută în popor ca şi „creasta cocoşului„ sau „somnişor” se recomandă în stările de surescitare, planta reglând bătăile inimii neurovegetative, nevrozei si tulburarilor de menopauza.
Vitamina C – acidul ascorbic- are o importanţă capitală pentru organism, intervenind în procesele de oxidoreducere. Are rol antiinfecţios, tonifiant, capilaro protector, participă la detoxifierea organismului şi la folosirea rezervelor de fier, protejează vitaminele A şi E, economiseşte vitaminele din complexul B
Se aplica 3 pufuri X 3 / zi, inainte de mese, pe o perioada de o luna, de mai multe ori pe an. Solutia se mentine sublingual pana la completa absorbtie.
Pentru mai multe detalii si comenzi sunaţi la numerele 021.351.47.77 sau 0724.330.875, accesaţi site-ul nostru : www.pronaturashop.ro sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro.