Se toarnă asfalt în cartierul Plopilor, din Târgu Jiu

Se toarnă asfalt în cartierul Plopilor, din Târgu Jiu, continuându-se pregătirea șantierului pentru perioada de iarnă. Este o investiție de la bugetul local, lucrările fiind executate de Societatea Edilitara.

„Profităm de vremea bună și ne îndreptăm cu pași repezi spre finalizarea acestui proiect mare, care prevede modernizarea întregului cartier, schimbarea și modernizarea sistemului de canalizare, reconfigurarea parcărilor, reamenajarea spațiilor verzi și modernizarea străzilor și aleilor.

Este o investiție de la bugetul local, lucrările fiind executate de Societatea Edilitara. Adrian Dăianu, directorul societății, a coordonat intervențiile și s-a asigurat că lucrările rămân în termenul de execuție, iar disconfortul creat cetățenilor nu este foarte mare.

Vor urma și alte cartiere din municipiu și în acest fel ne asigurăm că, pentru o perioadă foarte lungă, nu se va mai interveni în aceste zone, iar locuitorii vor fi mulțumiți de rezultat.” a transmis Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.