Se asfaltează Prelungirea Panduri

Loading

Autoritățile locale din Târgu Jiu demarează lucrările de asfaltare pe strada Prelungirea Panduri. Cetățenii au fost atenționați că, în perioada următoare, se va circula cu dificultate.

Prelungirea Panduri din Târgu Jiu avea nevoie de covor asfaltic nou

Odată cu încălzirea vremii, a început activitatea de asfaltare a unor artere din municipiul Târgu Jiu, printre care și strada Prelungirea Panduri, care avea nevoie de reabilitare.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că perioada de disconfort a cetățenilor va fi scurtă: „Vor intra aici utilajele pentru asfaltare și se va circula cu dificultate. În acest caz, vorbim de turnarea de covor asfaltic pe o distanță de aproximativ 2 kilometri. Este o intervenție a Societății Edilitara și se va lucra cu rapiditate, în așa fel încât disconfortul creat să fie cât mai redus.”

Societatea Edilitara Public S.A., având acționar unic Municipiul Târgu Jiu, prin Consiliul Local, a fost dotată, în ultimii ani, cu utilaje moderne pentru lucrările la drumurile publice, aceasta mișcându-se mult mai repede decât firmele de profil.