Sarcina şi lăuzia protejate naturist

royal-tonic-prenatal-2-3Gama ROYAL TONIC PRENATAL a fost creată sub forma a două produse cu compoziţii diferite, în funcţie de trimestrul de sarcină. Astfel Royal Tonic Prenatal “Trimestrul I” este indicat femeilor aflate în prima perioadă de sarcină. Conţine, pe lângă lăptişorul de matcă, ghimbirul cu acţiune antiemetică, înlăturând, astfel, disconfortul din primul trimestru de sarcină ; cătina, ce aduce un aport considerabil de vitamine: B1 cu rol important in reglarea metabolismului glucidic, proteic (B2), in troficitatea celulei nervoase si a pielii (B6).
Pentru trimestrele al II-lea si al III-lea de sarcină este indicat produsul Royal Tonic Prenatal “Trimestrele II si III” cu o compoziţie echilibrată în principii active, asigurând necesarul de calciu, vitamine, fier pentru această perioadă de sarcină. Astfel, oul de prepeliţă are un conţinut ridicat în vitamine (complex B, A, D) dar şi în fier şi calciu. Un aport crescut de calciu este adus prin introducerea în formula a cojii de ou de prepeliţă. Proprietăţile produsului sunt completate de principiile active din usturoi, ce acţionează în sens imunostimulator, antibacterian, antiviral, hipotensor, putând astfel preveni sau combate eventualele infecţii sau stări hipertensive care pot aparea în ultimile trimestre ale sarcinii.
Dr. Ionuţ Moraru vă PROpune asocierea produselor prezentate cu alte produse naturale:
1. spasmolitic ( mama si sugar): Bublles® sirop pentru sugari./ Ceai NutriNatal
2. galactogen : Ceai Carum carvi
3. reducerea lactaţiei: Ceai Salvie;
4. modificarea gustului laptelui: Usturoi;
5. reechilibrare hormonală: ApiPropPolen® + Soia.
Pentru mai multe detalii şi comenzi sunaţi la numerele 021.351.47.77 sau 0724.330.875, accesaţi site-ul nostru : www.pronaturashop.ro sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro .