”Săptămâna legumelor și fructelor donate” la Școala Gimnazială ”Antonie Mogoș”

 

Elevii școlii Gimnaziale „Antonie Mogoș” Ceauru-Bălești au învățat în aceste zile o lecție specială, aceea de a fi generoși prin donații pentru cei aflați în situații speciale.  Școala s-a alăturat campaniei naționale de acțiune comunitară și a realizat în perioada 20-24 noiembrie 2017  „Săptămâna legumelor și a fructelor donate“. Elevii de la cei mai mici, la cei mai mari au adus de acasă fructe și legume pe care le-au donat celor care au nevoie.

„În cadrul Strategiei naționale de acțiune comunitară, în școala noastră s-a desfășurat în perioada 20-24 noiembrie  2017 „Săptămâna legumelor și a fructelor donate“. În parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Bălești și Căminul pentru Persoane Vârstnice ”Casa Bunicilor” Cornești, am inițiat un proiect educațional. Această acțiune a implicat strângerea de legume și fructe pe care le am donat persoanelor vârstnice.” , a declarat prof. Cornel Șomîcu, directorul Școlii gimnaziale ”Antonie Mogoș”.
„În perioada 20-24  noiembrie, în școala noastră se desfășoară o acțiune comunitară care are drept scop strângerea de legume și fructe și vor fi donate. Mulțumim elevilor și părinților pentru colaborare dar și cadrelor didactice. Elevii au prezentat și un scurt program artistic foarte bine primit de bătrânii de la Căminul de la Cornești”, a declarat prof. Elena Năgăra, coordonator proiect.