Sală de Sport modernă pentru elevii din Bălești

Loading

De săptămâna trecută, elevii din Bălești au la dispoziție o sală de sport nouă dotată la nivelul celor mai exigente cerințe. Investiția se datorează preocupării deosebite a edilului Mădălin Ungureanu pentru viitorul acestei așezări, atenție specială pentru elevi și tineri. Investiția a costat circa 6,5 milioane de lei.

Elevii din Bălești au acces din aceste zile la o sală de sport la cerințe europene. Investiția se află în comuna gorjeană Bălești, mai exact în satul Ceauru. Lucrările au început în urmă cu doi ani, fondurile fiind asigurate de la Guvern prin Compania Națională de Investiții.
Sala de sport de tip școlar are o tribună cu 102 locuri. Investiția se ridică la circa 6,5 milioane de lei.
„Sala de sport propusă se adresează uzului didactic, cu posibila utilizare publică în perioadele de vacanță sau la sfârșit de săptămână. Este dimensionată ținând cont de dimensiunile unui teren de baschet, a unui teren de tenis și a unui teren de volei cu distanțele de siguranță aferente, o tribună cu 102 locuri, vestiare pentru sportivi și grupuri sanitare pentru public”, se spune în caietul de sarcini al obiectivului.

Primarul comunei Bălești, Mădălin Ungureanu, ne-a declarat în exclusivitate: „ Finalizăm astăzi una dintre cele mai frumoase investiții din localitatea Bălești, sala de sport ultramodernă din satul Ceauru, lucrări începute în anul 2019, finanțarea fiind aprobată din fonduri guvernamentale, proiect derulat prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Peste 200 de elevi își vor face orele de sport în această incintă. ”