Royal Tonic Adulţi

Cercetătorii consideră că ginseng-ul are proprietăţi adaptogene, adică ajută organismul să se adapteze, să-şi recâştige echilibrul, în funcţie de situaţiile la care este expus.
Combinaţia Apilarnil- Ginseng, acest Yin-Yang natural ce combină regnul animal cu cel vegetal (le face să se întrepătrundă şi să se complecteze) se regaseşte în toată gama Royal Tonic de la PRO NATURA. În acest număr vom prezenta produsul Royal Tonic Adulţi.
Royal Tonic  Adulţi conţine alături de atomizat din larve de trântor şi rădăcina de ginseng, măceş şi extract de urzică. Fructele de măceş, datorită conţinutului ridicat în acid ascorbic, care formează un sistem oxidoreducător reversibil, joacă un rol important în oxidoreducerile biologice, cât şi în respiraţia celulară, intervenind în funcţionarea normală a organelor vitale (ficat, creier, splină, cord) şi a glandelor cu secreţie internă. Extractul de urzică, bogat în microelemente (fier,cupru,magneziu) acţionează ca un excelent antianemic şi fortifiant al organismului slăbit.
Royal Tonic  Adulţi este un excelent energostimulent general recomandat în debilitate fizică generală, surmenaj fizic, intelectual, astenie, anemie, hipovitaminoză, convalescenţă, pubertate întârziată, impotenţă, frigiditate, ejaculare precoce, infertilitate, tulburări de climacterium, precum şi în alte stări care necesită tonice şi trofice generale. La indicaţia medicului specialist, e recomandat ca adjuvant în hepatopatii cronice şi în terapia cu citostatice.
Pentru mai multe detalii sunaţi la numerele 021.351.47.77, sau 0724.330.875, sau accesaţi site-ul nostru www.pronaturashop.ro. De asemenea, ne puteţi scrie pe adresa medica@softnet.ro.