„România” lui Geoană + 2 parlamentari gorjeni

Loading

Deputații gorjeni Scarlat Iriza și Răzvan Rotaru au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la lansarea unui nou proiect social-democrat intitulat “România noastră”, așteptat după excluderea din PSD a lui Mircea Geoană și Marian Vanghelie. Geoană și-a anunțat, deja, intenția să atragă atât de mulți parlamentari de la putere, încât să schimbe majoritatea din Parlament și să răstoarne Guvernul.

Geoană și Vanghelie încearcă să atragă în rândurile lor cât mai mulți parlamenrtari
Geoană și Vanghelie încearcă să atragă în rândurile lor cât mai mulți parlamenrtari

Deputatul PSD Scarlat Iriza și-a anunțat demisia din PSD, pe motiv că nu-i place ciolanul, după cum a declarat în presă și a anunțat că rămâne independent, dar a participat la lansarea platformei politice a senatorului Mircea Geoană, care a adus pe piața politică din România duminică, la Romexpo, un nou proiect social-democrat intitulat “România noastră”. Geoană a anunțat că această iniţiativă va schimba majoritatea în Parlament, iar în luna martie va fi instalat un nou guvern. După excluderea din PSD, Geoană şi Vanghelie anunţaseră că vor lansa un partid de centru-stânga, un nou PSD.

Al doilea parlamentar gorjean care a participat la lansarea noului proiect social –democrat a fost deputatul independent Răzvan Rotaru.
O altă suspiciune că va părăsi PSD-ul planează asupra deputatului Vasile Popeangă, care a lipsit de la reuninunea PSD de la Sinaia, unde Victor Ponta, președintele PSD, a convocat toți primarii, președinții de consilii județene și parlamentarii.