Rezultate finale la curățenia generală în Gorj

curatenie-let's-do-it-romaniaGorjul s-a situat printre primele judeţe pe ţară, respectiv locul doi în ceea ce priveşte gradul de implicare la nivelul comunităţii, cu 2,81% participare şi pe locul cinci în ceea ce priveşte numărul de voluntari mobilizaţi, 10 604 la acţiunea “Let`s Do It, Romania!”. Cât despre deşeurile colectate, numărul de saci adunaţi este de aproximativ 30 000.
În Anul Voluntariatului, cel mai mare proiect de voluntariat din Romania, „Let’s Do It, Romania!”, a arătat, încă o dată, cât de important este voluntariatul şi puterea pe care o are în schimbarea pozitivă a comunităţilor. Cei 10 604 voluntari mobilizaţi de “Let`s Do It, Romania!” au crezut că se poate şi transmit un mesaj clar: „dacă e ceva care te deranjează, acţionează, fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în jur!” În plus, „Let’s Do It, Romania!” îşi propune, încă de la început, să arate  că lucrurile pozitive sunt posibile şi aici şi că şi românii se pot uni pentru o cauză comuna. In cazul „Let’s Do It, Romania!”, curăţarea României de gunoaie.
Echipa “Let`s Do It, Romania!” mulţumeşte tuturor voluntarilor implicaţi în acest proiect ambiţios, începând cu cei prezenţi în ziua de curăţenie, cât şi tuturor celor care au participat la organizare, cartare, promovare. De asemenea, mulţumirile merg şi la companiile care au susţinut acest proiect în judeţul Gorj, SC Crescendo SRL, Eltop, Zeus SRL, CEZ dar şi către autorităţile locale si ong-uri, Asociaţia Wite Wolf şi Liga Studenţilor din UCB.