Revelionului Artiștilor, un eveniment de rang național

Ziua de vineri, 8 ianuarie 2016, a fost un prilej de mare sărbătoare pentru cei care, de Revelion, au avut activitate intensă, pentru a-i bucura pe români cu muzică și antren. A venit, iată și rândul lor să petreacă la Revelionul Artiștilor și Muzicaților, 700 de persoane fiind prezente la Restaurantul Anna Events din Târgu Jiu, care a găzduit evenimentul.

Sala mare de evenimente de la Anna Events s-a dovedit neîncăpătoare pentru toți artiștii și invitații lor din țară care au vrut să participe la Revelionul Artiștilor organizat la Târgu Jiu, înscrierile oprindu-se la 700
Sala mare de evenimente de la Anna Events s-a dovedit neîncăpătoare pentru toți artiștii și invitații lor din țară care au vrut să participe la Revelionul Artiștilor organizat la Târgu Jiu, înscrierile oprindu-se la 700

La Revelionul Artiștilor și Muzicanților Târgu Jiu 2016, care a ajuns în acest an la cea de-a VII-a ediție, au participat artiști și invitații lor din: Gorj, Dolj, Vâlcea, Mehedinți, București, Constanța, Dâmbovița, Olt, Alba, Sibiu, Brașov, Timișoara și Caraș Severin, iar așa cum se obișnuiește, deja, artiștii au stabilit data ediției următoare, care va fi pe 13 ianuarie 2017. Foarte important este faptul că, dacă în 2010 s-a început cu 120 de participanți, în acest an s-a ajuns la 700.

Organizatorii Revelionului Artiștilor s-au întrecut pe ei în acest an
Organizatorii Revelionului Artiștilor s-au întrecut pe ei în acest an

Organizatorii Revelionului Artiștilor și Muzicanților sunt  Gigi Vasile, Elisabeta Vasile și Aurel Colceag, cu sprijinul Niculinei Stoican.

Concurenți, dar și prieteni

Iată că, deși se află în concurență pe piața evenimentelor, artiștii pot fi și buni prieteni, ba chiar și-au făcut obiceiul să petreacă împreună Revelionul lor, aducând la masă întreaga familie și chiar prietenii apropiați, care au făcut adevăratul Revelion fără ei, pentru că aceștia au fost la datorie.
Niculina Stoican a fost cea care, ca de obicei, a dat startul petrecerii, dar a ținut să le mulțumească
celor trei colegi și să-i felicite pentru turul de forță pe care l-au făcut și în acest an, pentru organizare: „ Am eu acestă misiune, de a vorbi prima, dar mai am și o misiune sufletească, de a mulțumi oamenilor de aici, de lângă mine, în primul rând: Gică, Beti și Aurel. Ei sunt sufletul acestei organizări. Datorită lor, foarte, foarte multe lucruri merg bine în astă seară, ca și în anii trecuți. Probabil că, datorită lor și dumneavoastră sunteți din ce în ce mai mulți. Mă bucur că suntem aici, cu familiile, cu prietenii, să petrecem împreună.”

Locuri limitate

Gigi Vasile a ținut să anunțe că, din păcate, în ultimele zile dinainte de eveniment a trebuit să refuze, în jur de 100 de solicitări pe zi, pentru că s-ar fi depășit capacitatea sălii. Acesta a precizat că, de acum înainte, artiștii care doresc să fie siguri că vor participa la Revelion să se înscrie cât mai devreme, întrucât organizatorii trebuie să încheie înscrierile în momentul când se completează locurile.