Reporter de Mediu la EcoMagazin

ecomagazinEcoMagazin este într-o continuă căutare de persoane ambiţioase care vor să facă o schimbare în obiceiurile şi mentalitatea celor din jurul lor, să redea oamenilor respectul pentru Natură.Căutăm persoane care pot fi caracterizate de următoarele: responsabilitate, ambiţie, dorinţa de a învăţa; spirit de observaţie, capacitate de analiză şi sinteză; cunoştinţe temeinice de limba română; cunoştinţe limbi străine (cel putin o limbă straină), nivel mediu/avansat.

De la ecologizare la conştientizare
De la ecologizare la conştientizare

Aveţi libertatea de a căuta şi propune articole pentru a fi publicate pe EcoMagazin, de aceea am considerat ca e mai bine să publicăm câteva surse pe care le puteţi completa cu propriile găsiri. Vă dăm, astfel, posibilitatea de a vă documenta şi scrie despre lucrurile care vă interesează. Pentru că vrem să cream continuitate în apariţia articolelor, vă recomandăm să publicaţi cel puţin 1-2 articole pe săptămână, dar fiind vorba de voluntariat, orice contribuţie, chiar şi ocazională, este binevenită. Deci daca doriti sa dati o mana de ajutor sau va afirmati in domeniu va asteptam sa va alaturati.

Aşteptăm contribuţia ta!
Aceasta ar putea însemna activităţi ca urmatoarele: propunerea de subiecte ce pot face obiectul unor materiale; culegerea de informaţii şi redactarea de materiale de mediu; monitorizarea constantă a diverse surse de informaţii; redactarea şi corectarea materialelor furnizate; realizarea de interviuri cu personalităţi din domeniul specific (Protecţia Mediului, Ecologie)

Recompense
Activitatile de voluntariat organizate de EcoSemnal ( EcoMagazin, EcoSapiens şi Naturalist) sunt recompensate prin cadouri ecologice care vor fi expediate prin poştă celor mai activi colaboratori. Acest lucru este posibil datorită sponsorilor nostri. Mai multe detalii la adresa http://www.naturalist.ro/concurs/ro

www.ecomagazin.ro