Realegerea lui Mircea Sandu l-a dezamăgit pe Marin Condescu

Mircea Sandu va conduce destinele fotbalului românesc pentru încă 4 ani, iar cei care i s-au opus în ultimul mandat par să sufere acum cel mai mult. Printre aceştia se numără şi preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, care regretă cel mai mult faptul că „Naşul” nu a avut un contracandidat ca Gică Popescu, capabil să câştige alegerile desfăşurate luni, 25 ianuarie 2010.

În ciuda diferitelor „alianţe”, Condescu pare să fi luptat de unul singur împotriva lui Mircea Sandu, mai ales după retragerea cadidaturii lui Gică Popescu.
În ciuda diferitelor „alianţe”, Condescu pare să fi luptat de unul singur împotriva lui Mircea Sandu, mai ales după retragerea cadidaturii lui Gică Popescu.

Chiar înainte de alegerile pentru preşedinţia FRF, preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, şi-a exprima în mod clar preferinţele, păstrate dealtfel, de ceva vreme. Condescu nu s-a ferit să recunoască că le-a recomandat „cluburilor din zona noastră de influenţă” să voteze cu contracadidatul lui Mircea Sandu, Constantin Iacov. În acelaşi timp, principalul responsabil al Pandurilor pare să fi regretat cel mai mult retragerea candidaturii lui „Baciului”: „Noi am fi fost de partea lui Gică Popescu de această dată. Şi cred că dacă ar fi candidat, Gică ar fi obţinut acum vreo 230 de voturi. Dar şi aşa, le-am recomandat cluburilor din zona noastră de influenţă să voteze împotriva lui Mircea Sandu. Nu am nimic cu omul Sandu, ci cu preşedintele FRF. Regulamentele se schimbă de trei ori pe an, nici nu se aplică. Toate comisiile lucrează pe interese. Nu se mai poate aşa!”.

Condescu acuză
Deşi i-a recunoscut victoria lui Mircea Sandu, după consumarea alegerilor şi aflarea rezultatelor oficiale, preşedintele Pandurilor a ţinut să-l atace din nou pe „Naşu”. Marin Condescu a dezvăluit că formaţiile din Liga a III-a au primit câte 50 de milioane din partea FRF, iar AJF-urile câte 150 înaintea alegerilor care l-au reconfirmat pe „Naşul” în funcţia de preşedinte al FFR. „Cele 67 de voturi pe care le-a luat Iacov trebuie tratate fără duşmănie, fără ură, trebuie să fie un semnal de alarmă pentru domnul Sandu. A câştigat, sper să îşi revizuiască politicile faţă de mandatele anterioare pentru că e important să înţeleagă mesajul pe care i l-au transmis oamenii. Nu ştiu dacă a lăsat-o mai moale în campanie având în vedere că echipele de Liga a III-a au primit câte 50 de milioane de lei, iar organizaţiile judeţene câte 150 chiar înainte de alegeri. Nu spun că e un lucru rău, e bine că sunt încurajate cluburile care nu o duc chiar bine financiar, dar aşa stau lucrurile”, a dezvăluit Condescu.