Premii pentru „Ștafeta Munților”

Asociația  ”Drumeții Montane” , în calitate de ORGANIZATOR ONORIFIC, împreună cu toate cluburile participante la ȘTAFETA MUNȚILOR,  are deosebita plăcere de a vă invita la FESTIVITATEA DE PREMIERE A COMPETIȚIEI NAȚIONALE, ȘTAFETA MUNȚILOR, EDITIA I, 2012.  Evenimentul se va desfășura în perioada 16 – 18 noiembrie 2012, la Hotel Traian din stațiunea Călimanești – Căciulata. În cadrul acestui eveniment se vor desfășura numeroase activități precum: bal în costum de carnaval, tombolă, conferințe, videoproiecții, vizitarea obiectivelor turistice din stațiunea Călimănești –Căciulata, campionat de fotbal, inițiere în Oină  – Sportul Național al Românilor, campionat de Whist,  petreceri.
Persoanele participante la aceast eveniment cât și câștigătorii Ediției I vor fi premiați cu premii consistente oferite de: Belkin International, Inc. , SIS Travel (www.sis-travel.com ), Infopensiuni.ro, Love Plus, Lec-Academy.ro, Doppel Herz (www.queisser.ro), Tupperware.ro, Bookblog.ro, R-therapy.ro, Valea-Mare.ro, Libris.ro, Edituracununidestele.ro, Anthonyfrost.ro, Ch-Center.ro, Sfing.ro.
Vă așteptăm pentru a-i aplauda, felicita și premia pe cei mai meritoși dintre noi, dar și pentru a ne întrece în probe ce vor evidenția creativitatea și voia bună !
Sunt invitate să participe la această manifestare, toate cluburile de turism din ţară, atât cele participante cât şi cele neafiliate în cadrul COMPETIȚIEI ”ȘTAFETA MUNȚILOR”.
La acest eveniment  pot participa și persoane care sunt interesate de ECO TURISM.
Pentru informaţii suplimentare și detalii despre participarea în cadrul acestui eveniment, puteți accesa site-ul www.drumetiimontane.ro sau ne puteți contacta la numarul de telefon 0762325903.