Pregătiri pentru Festivalul „Liviu Dafinescu”

Loading

Ediţia a VI-a a Festivalului-concurs al jocului şi portului gorjenesc pentru tineret „Memorial  Liviu Dafinescu” se va desfăşura în zilele de 25 şi 26 aprilie 2009 la Târgu-Jiu şi Novaci. Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj au început deja pregătirile pentru această manifestare. Potrivit inspectorului educativ Ion Elena, specialiştii Centrului Judeţean de Creaţie se vor deplasa în mai multe localităţi pentru previzionare după următorul program: vineri, 3 aprilie 2009: Dobriţa, Runcu, Bâlta, Peştişani, Topeşti; luni, 6 aprilie 2009: Mătăsari, Dragoteşti, Negomir; marţi, 7 aprilie 2009: Bălceşti, Polovragi, Novaci, Dumbrăveni-Crasna; miercuri, 8 aprilie 2009: Motru, Cătunele; joi, 9 aprilie 2009: Rovinari, Ioneşti, Turceni.

3 Comments on “Pregătiri pentru Festivalul „Liviu Dafinescu””

  1. Eu ma numesc Larisa am 11 ani si am participat la festivalu Liviu Dafinescu sub numele de Dobrita si imi pare foarte rau de Liviu Dafinescu pentru ca a fost un om foarte excelent.

  2. macar atat sa faca gorjul pt nea LIVIU asa cum ii spune am eu,om ca dansu nu cred ca va mai exista vreo data.sa dea d-zeu ca lumea sa ii pastreze amintirea vie in sufletele lor toata viata……………..as avea multe de spus dar numai sa ii pronunt numele incep sa imi curga lacrimile pe obraz………..a fost un MARE OM

  3. PACAT CA NU MAI E PRINTRE NOI DL.LIVIU DAFINESCU.ERA UN OM DE MARE VALOARE CARE TINEA INTR-ADEVAR LA VALOARE.ACUM DIN PACATE,S-A ALES PARFUL DE „DOINA GORJULUI”…NU MAI SUNT INTERPRETI DE VALOARE…UNII CHIAR N-AU CE CAUTA PE-ACOLO, N-AU NICIO TREABA CU CANTECUL POPULAR,POATE CU MANELELE,ROMANTELE…ALTCEVA DECAT FOLCLOR.PACAT!NUMIC NU MAI E DE CALITATE ASA CUM A FOST. CAND ERA LA CONDUCERE DL.DAFINESCU.DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNESCA IN PACE!

Comments are closed.